//www.olalaa.bg/wp-content/uploads/2018/12/blogheader3.jpg

//www.olalaa.bg/wp-content/uploads/2018/12/Pochasova-grija.jpg

Детският център предлага почасова грижа за деца от ранна възраст. Широкото пространство и достъпната среда превръщат престоят на децата в забавление. Привърженици сме на естествените материали, затова и голяма част от играчките ни са от дърво. Редене на пъзели, сглобяване на писти, катерене са само малка част от идеите за забавления в детски център “О,ла лаа”! На разположение са аниматори с опит, които ще бъдат верен партньор в играта на децата.

За повече информация, можете да ни потърсите на тел.: 0893027182
//www.olalaa.bg/wp-content/uploads/2018/12/Tarjestva.jpg
Детски център “О, ла лаа” е подходящ за провеждане на тържества по различен повод.

 

Повече информация можете да намерите ТУК.

За повече информация, можете да ни потърсите на тел.: 0893027182
//www.olalaa.bg/wp-content/uploads/Tvorcheski_zanimania.jpg

В нашата работилничка по изобразително и приложно изкуство децата имат възможност да рисуват,моделират,изработват различни неща, но най-вече да се забавляват.

Заниманията се провеждат под ръководството на Веселина Коцева, художник по професия, а повече за нея можете да научите ТУК.

За повече информация, можете да ни потърсите на тел.: 0893027182
//www.olalaa.bg/wp-content/uploads/Orisvane_na_bebe-m.jpg

Ние, от детски център “О, ла лаа”, силно уважаваме традициите. Вярваме, че тяхното спазване и предаване от поколение на поколение ще ни съхрани като народ.

Една от тези традиции, според старите български вярвания, е орисването на бебе. Този красив ритуал има много разновидности и действия, но основното в
него е събирането на гости, които да видят бебето, навършило 40 дни и да му пожелаят здраве, късмет и куп други добри неща по пътя, който му предстои!

Ако и вие вярвате, че това е безценен миг, носещ радост и щастие, заповядайте при нас да сбъднем вълшебството заедно!

Ние ще ви осигурим просторна зала, декорация, водещ и всичко необходимо за провеждането.

За повече информация, можете да ни потърсите на тел.: 0893027182

//www.olalaa.bg/wp-content/uploads/Baby-shower-m.jpg

Наред с българските сме много чужди традиции и празници, като например Свети Валентин или момински и ергенски партита. Baby Shower пък е чудесен начин бъдещата майка да получи подкрепа, положителни емоции и енергия от най-близките си приятелки. Това е особено важно за нея в последните месеци от бремеността. Радостта от подаръците и изненадите ще повдигне духа и ще зарадва бременната жена. А положителните емоции със сигурност се усещат и от бебето.

Бейби шауър се прави няколко седмици преди предполагаемата дата на раждането. Обикновено се организира от близка роднина или приятелка на бременната. Канят се приятелки на майката, които да я поглезят и да носят подаръци както за бебето, така и за нея. Оттук идва и името „дъжд от подаръци“.
По време на празненството жените споделят опита си за раждането, за майчинството, разпитват „виновницата" за нейните чувства и планове и се забавляват с различни предварително подготвени игри.

Ако харесвата идеята и желаете да зарадвате бъдещата майка, то заповядайте в детски център “О,ла лаа”. Ние ще ви осигурим просторна зала, декорация, водещ и всичко необходимо за провеждането.

За повече информация, можете да ни потърсите на тел.: 0893027182.


За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас: тел: 089 302 7182, имейл: office@olalaa.bg